Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Solveig, den 16. jun, 2013
Hej allihop!

Har just skickat en halvårsrapport till dig Mari på den vanliga adressen. Här skickar jag med ett kort på den stilige Axel Fluffy Tim. Tyvärr har vi ingen bra kamera så hans vackra ögon syns kanske inte hos er. Vet inte om man kan skicka med mer än en bild här. Ha det så gott i sommar!
E-post:
Skrivet av Marie å Saga, den 24. maj, 2013
Hej Kamilla, Lucas och Billy!
Saga ville bara hälsa att hon saknar er i Gårdskulla! Hon brukar stå och stirra in i den höga häcken och lyssna men ingen glad Kamilla som hälsar eller några grabbar som hälsar :( Ni är saknade här i området av saga! Grattis till mamma Kamilla!!
Nosgos på er från Saga
E-post:
Skrivet av Solveig, den 21. maj, 2013
Grattis Billy! Du är en imponerande herre. Vi firade vår Lisas 7-årsdag den 19 maj. Det tyckte vi var mycket då men det är ju inte ens hälften av din aktningsvärda ålder.
Axel mår fint och vi andra också.

Hälsningar Solveig
E-post:
Skrivet av Solveig, den 12. mar, 2013
Ett försenat grattis till Lucas! Kort hälsning från Björndammsterrassen och Gårdskullas Axel. Vi mår fint och har det bra tillsammans. Hälsn. Axel med familj
Skrivet av Peter och Anton, den 19. feb, 2013
Ett dygn med Anton och jag undrar vem som är tröttast, Anton eller jag! Vi somnade båda två i hans bur efter lunch, tog en promenad i trädgården och nu sover han igen. Det känns som han har funnit sig tillrätta redan efter ett dygn, vilka mattor som är mest kissvänliga, vilka som är bäst att sova på och vilka som är bäst att tugga sönder. Maten smakar allra bäst om husse gömmer den, uppblött torrfoder i skål kan man ju inte äta!
Anton är en härlig prick som sprider en enorm glädje i familjen. Och tack Mari, vilket jobb du har lagt ner på honom, han lystrar till sitt namn till 100%, han är någorlunda rumsren (att det är skönare att kissa inne i värmen på en mjuk matta kan jag förstå). Vi hörs snart igen
E-post:
Skrivet av Charlotte Bjurström, den 16. feb, 2013
Hej Mari! Grattis till de fina valparna. Sparar du tiken?
Edith hälsar till sin fina pappa! Hon är helt klart den trevligaste hund jag har haft. Vi har det bra som du förstår. Funderar på att skaffa en tik till. Får se hur det blir.
Hälsningar, Charlotte
E-post:
Skrivet av Peter, den 15. feb, 2013
Hej, efter många fantastiska besök hos Er är snart dagen kommen när lille Anton flyttar hem till oss. I sittande stund är vi uppe i fjällen och njuter av snö och skidåkning och varje dag fantiserar vi om att ha Anton med oss i spåret, han kommer att älska det! Snart är han med oss på riktigt och vi kan knappt vänta. Våra tre tjejer Andrea, Anna, och Linnea pratar om Anton varje dag och hade nog gärna hämtat honom på direkten, men den som väntar på nåt...... Vi ses snart.
E-post:
Skrivet av Solveig, Bengt, Lisa och så Axel förstås, den 12. feb, 2013
Nu har det gått två dagar och två nätter sedan vi hämtade Axel. Det har gått så väldigt bra och det har vi er att tacka för! Han är så väl förberedd för livet men ändå är jag säker på att det är svårt att lämna familjen när man bara är 8 veckor gammal! När han vill komma upp och ligga i mitt knä känner jag att jag måste sitta där och försöka ersätta det han har lämnat. Ni har varit fantastiska och har gett oss möjlighet att få följa valparna både med besöken hos er och via datorn. Tack snälla ni för allt ni gjort. Hoppas vi träffas igen!
E-post:
Skrivet av Lisa, den 3. feb, 2013
Hej Kamilla!
Tack för igår. Vad roligt det var att springa runt med dig i hundgården - och så fort du springer! Och vilka härliga valpar du har. Hoppas Axel kommer att bli lika snabb som du är.
Ett extra plus var ju sådana där små tuggpinnar och tuggben där inne. En fin förmiddag, verkligen. Hälsa alla de andra från mig och min husse/matte
E-post:
Skrivet av Solveig, den 26. jan, 2013
Tack för en rolig eftermiddag i torsdags med valparna och deras mamma! Det var Kamilla själv som mötte oss i dörren med glada skutt, mycket uppmärksamhet. Valparna snusade i sin valpkoja men vaknade sedan till och visade upp sig på alla positiva sätt de hunnit lära sig. Vilken känsla när Axel kröp/hoppade upp i knät på mig eller när han promenerade efter Bengt mot bordet.
Den här kenneln ger verkligen allt, känns det som. Vi kommer snart igen!
Skrivet av Solveig, den 19. jan, 2013
Vilken fantastiskt fin film på valparna när de leker med Lucas och Kamilla! Och så fint det blev med Griegs Morgonstämning till den. Det gör hela filmen så harmonisk och härlig att titta på och lyssna till. Tack för den upplevelsen!
Skrivet av Solveig och Bengt, den 13. jan, 2013
Tack för besöket hos er och alla hundarna, stora som små, igår! Det var så roligt att se dem gå omkring, halka till med tassarna åt olika håll och så samla ihop sig igen. Kamilla var så fin där hon lugnt låg i soffan och kollade läget och trevligt att få möta herrarna Billy Boy och Lukas också.
Vi är imponerade över hur fint ni har ordnat för dem. Det är inte konstigt att de alla verkar må så gott!
Hoppas vi kan hälsa på snart igen.
E-post:
Skrivet av Solveig, den 6. jan, 2013
Så fina de är allihop! Nästan varje dag går jag in och tittar på bilderna på valparna. Naturligtvis tittar jag lite extra på Axel och gläder mig åt att snart få träffa honom och de andra små.
E-post:
Skrivet av Bengt-Åke, den 30. dec, 2012
Grattis till Axel m.fl. Härliga valpar förstår jag. All lycka till ER!
Tack för påpekandet om hemsidan...är fixat nu.
Gott Nytt År till er alla, både fyr och tvåbenta!
Vi ses under året och "slåss" i ringarna...*Ler*
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Anna Dahl, den 17. dec, 2012
Grattis till fina valpar. Vet ju hur du har längtat :) kram Anna
E-post:
Webbsida: