Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Solveig Andersson, den 16. dec, 2021
Klarade inte av att skicka med kort på världens finaste gårdshund, Tim Axel, som fyllde nio år igår. Han är helt fantastisk! Ibland drömmer vi om att ha en gårdshund till men är förstås inte säkra på att Tim vill ha det. Han är ju redan världens bästa och det kan vara svårt då för en till!
E-post:
Skrivet av Britt Marie Ekecranz, den 25. dec, 2020
Julhälsningar från Milly och hennes matte, vi möttes vid minnslunden i Kungsbacka.
E-post:
Skrivet av Solveig Andersson, den 21. jun, 2019
Sitter här och tittar på Tim
Axel, världens finaste gårdshund som går på sitt sjunde år. Han tittar ut mot berget och skogen denna midsommarnatt, med samma filosofiska uttryck som alltid. Han är underbar och vi älskar honom mer och mer och mer,Både husse, Lisa Labrador och jag, matte.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Håkan Robertssson, den 9. sep, 2016
Min lilla Celma låg och småfes under täcket, vid midnatt, i går kväll. (Hundfisar är rätt påträngande i doften.) Ut med hunden och trampa runt i morgonrock i den tropiska natten. -Nu skall du bajsa, hund!
Trampa runt, trampa runt. Stora bruna ögon tittade upp på den gamle hussen. - Jag vill gå in och lägga mig nu, och småsfisa under vårt täcke. Jag tycker det är mysigt, husse.
- Nähädu! Nu trampar vi runt tills du bajsat!
Trampa runt, trampa runt - Vem tror ni vinner?
Jag gav upp, inför de stora troskyldiga hundögonen, var väl lite trött själv också.
Glodde stint på henne när hon hoppade upp i min säng... varvid hon slank undan och la sig några timmar i gästrummet... (och fes av sig, kan jag tro.)
Vid tretiden på morgonen kom hon glatt och kilade ner sig under mitt täcke igen, färdigfisen och nöjd.
Livet vore rätt mycket tråkigare utan en liten fyrbent livskamrat.
E-post:
Skrivet av Solveig Anderson, den 3. jul, 2016
Så fantastiskt roligt att det blev lyckligt slut på en så dramatisk förlossning! Grattis till den duktiga nyblivna mamman (och husse och matte förstås)! Och inte så lite avundsjuka till dem som blir "adoptivföräldrar" till de små. Hälsn. Tim Axel med familj
Skrivet av Hälsningar Solveig, den 24. apr, 2016
Storebror, åtminstone delvis, Axel alias Tim vill så här i efterhand gratulera Celma (och hennes kullsyskon) på ettårsdagen! Hoppas tårtan blev uppskattad.
Vår Tim är nu över 3år. Han är helt underbar! Stilig och vacker, tycker om att leka både med mig och "syster" Lisa Labrador. Hon börjar bli lite trött och därmed måste husse och jag leka mycket med vårt energiknippe. På kurs hos Karisma i Mölndal hela förra året lärde vi oss jättemycket! Han har blivit superduktig! Önskar mig alldeles fullt av sådana fina gårdshundar!
E-post:
Skrivet av Håkan Robertsson, den 7. apr, 2016
I morron firar mina barnbarn och jag lilla Celma på ettårsdagen. Funderar just på vad en ettårstårta till en hund skall innehålla. Men vet att mina barnbarn och jag fixar detta i morron. Bilden är från när denna människoätande dräpare var 17 dagar.
E-post:
Skrivet av Håkan Robertsson, den 6. feb, 2016
Den lilla ostyriga valpen håller på att bli en livskamrat... Celma, just nu lite pubertal och skällig, (10 månader gammal), men ändå!
E-post:
Skrivet av Solveig, den 12. jan, 2016
God fortsättning på det nya året! Nu har Axel fyllt 3, dvs december 2015, och vi avslutade det året med en kurs i nose work på Karisma i Mölndal. Där gick vi också flera kurser under året och trivdes gott. Nu tar vi det lite lugnare i år. Tim Axel mår fint och sover gott på Lisas rygg. Hoppas vi kan ses under 2016!
E-post:
Skrivet av Håkan Robertsson, den 22. nov, 2015
Klockan sju i morse ville lilla Celma ut och morgonkissa. Tvärstannade på trappan och vände in igen. Jag fick visa hur man gör med snö. Trampade runt i morgonrock och träskor som en galning på gräsmattan. Tur att grannen inte vaknat och såg spektaklet.
Andra försöket, efter frukost, busade hon runt med stor energi. Just nu ligger hon på uppvärmning, sover på en kudde just där solen strålar in genom fönstret. Vi älskar vintern likväl som våren, sommaren och hösten, Celma och jag!
E-post:
Skrivet av Bengt och Solveig, den 5. jul, 2015
Tre dagar med temperaturer runt 30. Men nu lite svalare, Fluffy Tim Gårdskullas Axel.
E-post:
Skrivet av Håkan Robertsson, den 9. maj, 2015
Tack för ett fint möte idag. Jag blev än mer imponerad av er ärliga vilja att ge Kamillas valpar den bästa möjliga start i livet. Inte svårt att slösa kärlek på lilla vackra Celma. Men det ger också löften om en trogen vän, en pubertal ettårig hynda som biter sönder mitt hem, en löptik som stämplar ner allting med blodavtryck från stjärten, ett egensinnigt stycke som biter ihjäl grannens igelkottar, och mina, men ändå... alldeles underbart!
E-post:
Skrivet av Solveig, den 10. apr, 2015
Grattis mamma och välkomna till världen ni i C-kullen!
Hälsningar Axel i A-kullen
E-post:
Skrivet av Per, den 2. apr, 2015
Kamilla, via husse följer jag dig nästan varje dag. / Harry
E-post:
Skrivet av Solveig Andersson, den 29. mar, 2015
Hej, det var längesedan jag skrev här. Vad spännande Camillas mage. Vi tänker mycket på er i väntans tider.
Vi har nu provat på att åka tåg till Falkenberg. Tim var jätteduktig och ville sitta i knät och titta ut. Han hade en släng av kennelhosta och lät som en mistlur.
Hoppas du snart är återställd Marie!/Solveig
E-post: